Transskription af interview? Transskription Online!

Så snart du har lagt lydfilerne ind på din computer, kan du begynde på at skrive dine interviews ud på tekst. Du bør dog være opmærksom på, at det ikke er en opgave der klares fra det ene øjeblik til det næste. 

For at gennemarbejde en times interview, kan du hurtigt ende med at sidde og skrive i 3 - 6 timer. Afhængigt af antal deltagere, kvaliteten på selve lydfilen og din arbejdsmetode, kan du ende med at sidde med det i endnu længere tid.

Der findes heldigvis forskellige services som Transskription Online, der med glæde vil skrive dit interview ud på tekst. Vi laver allerede transskribering af interviews fra 16.95,- pr minut af interviewets varighed, og hvis du ønsker kan levere resultatet indenfor 24 timer.

Transskribering af interview fra Transskription Online

Hvis du skal have lavet et transskription af dit interview, er Transskription Online det helt rette sted. Vi varetager allerede transskriberingsopgaver for de fleste universiteter i Holland, og står nu på randen til en europæisk ekspansion. Du skal blot følge disse trin:

  1. Du kan anmode om et tilbud som sendes på e-mail, eller indsende dit interview med det samme;
  2. I begge tilfælde vil du se den fulde pris, og kan gå direkte til betaling;
  3. Vi begynder at transskribere så snart vi har modtaget din ordre;
  4. Derefter vil du modtage din tekst inden for den aftalte deadline.

Kvalitetssikring for transskriptioner af interviews?

Når du vælger at benytte en service til transskribering af interview, kan du med fordel også indsende en ordliste med de vigtigste ord og sætninger fra interviewet.
På den måde får du fuld kontrol over specielle navne og talemåder, som anvendes i jeres forretning.

Transskriptioner i Word eller RTF-format?

En af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager, er, hvordan transskriptionerne bliver leveret. Selv om vores transskribere bruge transskriptions software, sikrer vi, at alle transskriptioner bliver leveret i en Word-format. På denne måde kan de transskriptionerne nemt læsses i analyse software programmer såsom AtlasTi og NVIVO

Ud over Word, kan vi også tilbyde transskriptioner i RTF formater. Vi arbejder med et særlig software program kaldet F4 / F5, hvor vi kan gøre dette muligt. Hvis du er interesseret i at modtage udskrifter i en RTF-format, anbefaler vi at nævne dette i din tilbud anmodning.

Fortrolighedserklæring

Transskription Online har altid sat bestræbelser på at behandle alle data 100% fortrolige. For at sikre din klient eller dine respondenter, at du arbejder med en pålidelig partner for dine transskriptioner, anbefaler vi dig at anmode om en fortrolighedsklausul.

I en fortrolighedserklæring, erklærer vi, at alle interview vil blive fjernet, når transskriptionerne er klar og lydfiler og transskriptioner vil ikke blive delt med andre. Derudover bruger vi en sikker server for at sikre, intet går galt under upload dine filer.

Tilpassede transskriptioner

Selvom vores service i høj grad er standardiseret, er vi på Transcript Online, mere end villige til at foretage justeringer i de transskriptioner, så det fuldt ud opfylder dine forventninger.

Interesseret i en tilpasset transskription? Tøv ikke med at kontakte os via info@transskriptiononline.dk eller + 45 65 74 80 33.

Privatliv og transskribering af interview?

Hos Transskription Online har vi helt fra starten, sørget for at sikre alle private data. For at garantere dine klienter eller deltagere i interviewet, råder vi altid til at anmode om vores  fortrolighedsaftale.
Det er gennem denne aftale, at vi sikrer at alle interviews bliver fjernet efter færdiggjort arbejde, og at både interview, og den data der udvindes, udelukkende deles med de nødvendige transskribenter.

Kan jeg selv transskribere interviews?

Kan jeg selv transskribere interviews? Der er som udgangspunkt intet galt med, selv at ville tackle opgaven og lave en transskription af et interview. I hvert fald så længe du har tiden til det! Hvis du ikke er vant til transskribere eller at skrive i længere tid, skal du dog være opmærksom på, at du nok kan klare omkring 80 minutter om dagen. Det ser måske ikke ud af meget, men ordentlig transskribering kræver dedikeret opmærksomhed under hele forløbet.

Der findes heldigvis programmer til transskribering, der kan hjælpe med at gøre processen lidt nemmere. Du kan eksempelvis læse mere omkring Express Scribe og F4 / F5 her:  transskriberingsprogrammer .  
Interesseret i at se en færdig transskription? Tag et kig på eksempler på transskriptioner for at se, hvordan det kan gøres.

Anmeldelser
(Primært hollandsk)

Vores Service

Upload optagelser gennem vores sikre portal
Afskrifter tilpasset Word eller rtf-format
Indsend optagelser via mobil
Altid en ekstra kvalitetskontrol
Modtag et tilbud inden for 15 minutter

Spørgsmål?

Ring til os og vi besvarer alle dine spørgsmål med det samme!

+45 6574 8033


Sikker Server
Og vi kan lave en gratis fortrolighedsaftale til dit projekt.

Nem redigering
Du modtager transskriptioner i Word- eller RTF-format, så du nemt kan redigere.

Tilbud indenfor 15 minutter
Så du hurtigt kan sende dine lydfiler og komme i gang med det samme.

Upload filer med GSM
Du sender nemt dine lydoptagelser til os direkte fra mobilen.

Vi samarbejder med

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam

CoC-number: 08092341
Vat-number: NL809140408B01

© Transcriptie Online