Omskrivning af tale til tekst

Få omskrevet din tale eller interview til tekst fra 16,95 pr. minuts varighed. Vi klarer alle typer af transskriptioner, og har været på markedet i 2012, hvor vi startede i Holland. Siden har vi konverteret hundredtusindvis af minutters lyd til tekst.

Hvis du ønsker, kan vi leverer dine talte ord i skrevet form inden for 24 timer. Hvis ikke det er en hasteopgave, kan du modtage rabat ved længere end standard leveringstid. Er du interesseret i at høre mere om hvad din transskribering koster? Anmod om et gratis tilbud her.

Lyd til tekst: På syv forskellige sprog

På baggrund af den store succes Transskription Online havde i Holland, har vi udvidet vores service til at dække syv andre lande. Vores mål er at blive en af de største spillere inden for transskribering inden udgangen af 2017.

Hvem omskriver din lyd?

Transskription Online sætter ikke hvem som helst til at arbejde med dine lydfiler. Før vi ansætter en transskribent, gennemgås adskillelige prøver og træningssessioner for at sikre den højeste kvalitet. Derudover har vi løbende kvalitetstest af transskriptioner for at sikre løbende forbedringer.

Hvordan omskrives talte ord til tekst?

Som du måske allerede ved, er der mange forskellige måder at konvertere tale til tekst. Vores standard transskription bliver oftest anvendt for den bedste læsbarhed, hvor de ordrette hovedsageligt er målrettet jura- og sprogstudier.

I tvivl om hvilken metode til omskrivning af tale der er bedst for dig? Besøg siden: Typer af transskribering

Hvor hurtigt bliver min tale omskrevet til tekst?

Du kan vælge forskellige leveringsfrister afhængigt af dine behov. Mod et gebyr kan alle interviews leveres allerede inden for 24 timer. Prisen fremgår tydeligt på din bestilling, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Kan jeg selv omskrive tale til tekst?

Det kan du sagtens, men du bør være opmærksom på at det kan være meget tidskrævende, hvis ikke du er vant til at arbejde på denne måde. Der er forskellige teknikker som man udvikler gennem et længere forløb, hvor de første mange timers lyd kan være ekstra hårde. Denne tid kan du med fordel bruge på at skrive din opgave eller afhandling i stedet.

Hvis du dog stadig ønsker at skrive dit interview til tekst selv, bør du benytte dig af et godt hjælpemiddel. Du kan læse mere om transskriberingsprogrammer, der kan hjælpe dig på vej på vores side: Programmer til transskribering.

Anmeldelser
(Primært hollandsk)

Vores Service

Upload optagelser gennem vores sikre portal
Afskrifter tilpasset Word eller rtf-format
Indsend optagelser via mobil
Altid en ekstra kvalitetskontrol
Modtag et tilbud inden for 15 minutter

Spørgsmål?

Ring til os og vi besvarer alle dine spørgsmål med det samme!

+45 6574 8033


Sikker Server
Og vi kan lave en gratis fortrolighedsaftale til dit projekt.

Nem redigering
Du modtager transskriptioner i Word- eller RTF-format, så du nemt kan redigere.

Tilbud indenfor 15 minutter
Så du hurtigt kan sende dine lydfiler og komme i gang med det samme.

Upload filer med GSM
Du sender nemt dine lydoptagelser til os direkte fra mobilen.

Vi samarbejder med

K.P. van der Mandelelaan 110
3062MB Rotterdam

CoC-number: 08092341
Vat-number: NL809140408B01

© Transcriptie Online